web analytics
Eplenyheter-logo m/fokus – REN

Neste iPhone kan bli «Pro»

Innhold

MacRumors
RYKTE-NETTSTEDET: Det er nettstedet MacRumors som har gått ut med en spekulasjon om at en av høstens ventede iPhone-modeller vil bli hetende «iPhone Pro». (Foto: Toralv Østvang)

RYKTE: Snart kommer en ny generasjon iPhone-modeller, og minst én av dem kan komme til å få navnet «iPhone Pro», ifølge et av ryktene i rykteflommen før lanseringen.

I løpet av september 2019 er det ventet at Apple vil lansere neste generasjon av sin smartmobil-familie, og nettstedet MacRumors har snappet opp et rykte om at det blir en ny navngivning i høst, med tillegget «Pro» i navnet på minst av de nye modellene.

Kilden det refereres til, er en anonym Twitter-konto som det også tidligere er lagt ut troverdige Apple-rykter på.

Ifølge denne Twitter-kontoen vil minst én av de nye iPhone-modellene få «Pro» i navnert, for eksempel i form av navnet iPhone Pro eller iPhone 11 Pro.

Det er ventet at høstens iPhone-lansering vil bestå av to modeller i høyende-sjiktet, kanskje med OLED-skjerm på henholdsvis 5,8 og 6,5 tommer, samt en rimeligere 6,1-tommers iPhone med vanlig LCD-skjerm.

Ifølge MacRumors vil de to dyreste modellene har tre kameraer på baksiden, og det betyr vel et kamera med ultravidvinkel-objektiv i tillegg til dagens vanlige vidvinkel- og portrett-teleobjektiv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Du vil kanskje lese disse sakene også:

Del artikkelen:
Facebook
Twitter
LinkedIn