web analytics
Eplenyheter-logo m/fokus – REN

Hvor mye bedre mobil-kamera er iPhone 15 blitt?

iPhone 15
3 BLIR 7: De tre kameraene på baksiden av iPhone 15 Pro Max (til venstre) er organisert med så mange muligheter at det oppleves som at man går rundt med sju kameraer i lommen, hevder Apple. (Pressefoto: Apple.)

Innhold

Folk som fotograferer mye med mobil-kamera, har fått et nytt dilemma: Er det aktuelt å oppgradere til iPhone 15? Apple har nå lansert fire iPhone 15-modeller – med litt eller mye foto-nytt.

Denne artikkelen kan du lese på mitt andre nettsted, Kameranytt.no:

Om Kameranytt.no

Dette nettstedet, Eplenyheter.no, er nå pensjonert, akkurat som meg selv. Jeg har riktignok ikke sluttet å skrive om teknologi, men har valgt å konsentrere meg om teknologi knyttet til min hovedinteresse, foto og video.

Ettersom Apple har mye teknologi rettet mot nettopp foto og video, betyr det at jeg kommer til å skrive en god Apple-relaterte saker som blir publisert på Kameranytt.no. Så ta gjerne en titt innom.

Jeg anbefaler å bestille et gratis-abonnement på nyhetsvarslingen som melder fra via e-post hver gang en ny artikkel blir publisert. Da slipper du å sløse bort tid på å titte innom Kameranytt.no når det ikke er kommet noe nytt siden sist. De som driver én-persons-nettsteder, slik som jeg gjør, har ikke alltid kapasitet til å legge ut nye artikler hver dag. Derfor kan det være greit å få et nyhetsvarsel i e-postkassen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Du vil kanskje lese disse sakene også:

Del artikkelen:
Facebook
Twitter
LinkedIn