EU-kart

 

Illustrasjon: Pete Linforth fra Pixabay.

Epleblogg.no bruker informasjonskapsler, også kalt cookies, som hjelpemiddel til å forbedre brukeropplevelsen av nettstedet. Bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet er beskjeden. I det alt vesentlige er det et lite antall informasjonskapsler generert av web-produksjonsverktøyet WordPress som kommer herfra, samt fra tilleggsverktøyet Elementor. Informasjonskapslene brukes blant annet til å måle trafikk og telle unike brukere. Dersom det skulle dukke opp annonser på nettstedet, kan informasjonskapsler også holde rede på hvor mange som er blitt eksponert for disse annonsene.

Epleblogg.no tilbyr leserne å abonnere på et nyhetsbrev fra nettstedet. Den eneste informasjonen som samles inn om abonnentene, er fornavn og e-postadresse. Disse dataene er lagret trygt hos Epleblogg.no sin webhotell-leverandør, Domeneshop AS. Utsendelse av nyhetsbrev vil skje ved hjelp av tjenesten MailPoet i tråd med GDPR-reglene. 

Her er lenke til personvernserklæringen til Automattic, som står bak WordPress og samarbeider med blant andre MailPoet.

Hvis du ikke ønsker at det skal lagres informasjonskapsler fra Epleblogg.no på din datamaskin, kan du endre personverninnstillingene i din nettleser. En veiledning finner du hos nettvett.no.

Bloggere vil gjerne følge med på hvor mye trafikk det er på bloggene deres. Epleblogg.no bruker tjenesten Statcounter Stats til slik telling. Tjenesten benyttes av over 1,5 millioner bloggere, webdesignere, markedsanalytikere og innehavere av mindre bedrifter til å forbedre sin virksomhet.

Epleblogg er en én-persons blogg som publiserer nye artikler med litt ujevne mellomrom. Derfor kan det være lurt å be om innleggsvarsel på e-post.

Epleblogg holder dine data private og deler dem kun med tredjeparter som gjør denne tjenesten mulig. Les vår personvernerklæring.