web analytics
Eplenyheter-logo m/fokus – REN
Personvern EU

EpleNyheter.no bruker informasjonskapsler, også kalt cookies, som hjelpemiddel til å forbedre brukeropplevelsen av nettstedet. Bruken av informasjonskapsler på dette nettstedet er beskjeden. I det alt vesentlige er det et lite antall informasjonskapsler generert av web-produksjonsverktøyet WordPress som kommer herfra, samt fra tilleggsverktøyet Elementor. Informasjonskapslene brukes blant annet til å måle trafikk og telle unike brukere. Dersom det skulle dukke opp annonser på nettstedet, kan informasjonskapsler også holde rede på hvor mange som er blitt eksponert for disse annonsene.

EpleNyheter.no tilbyr leserne å abonnere på et nyhetsbrev fra nettstedet. Den eneste informasjonen som samles inn om abonnentene, er navn og e-postadresse. Disse dataene er lagret trygt hos EpleNyheter.no sin webhotell-leverandør, Domeneshop AS. Utsendelse av nyhetsbrev vil skje ved hjelp av tjenesten MailPoet i tråd med GDPR-reglene. 

Her er lenke til personvernserklæringen til Automattic, som står bak WordPress og samarbeider med blant andre MailPoet.

Hvis du ikke ønsker at det skal lagres informasjonskapsler fra EpleNyheter.no på din datamaskin, kan du endre personverninnstillingene i din nettleser. En veiledning finner du hos nettvett.no.

De som publiserer nettsteder, vil gjerne følge med på hvor mye trafikk det er på nettstedene deres. EpleNyheter.no bruker tjenesten Statcounter Stats til slik telling. Tjenesten benyttes av over 1,5 millioner bloggere, webdesignere, markedsanalytikere og innehavere av mindre bedrifter til å forbedre sin virksomhet.